Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Tosya ilçesinde düzenlenen Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu sona erdi.

        Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu'nun sona ermesi dolayısıyla sertifika töreni düzenlendi.

        Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Vekili Mustafa Delebe, törende yaptığı konuşmada, istihdama dönük ve mesleki yeterlilik kazandırmak amacıyla açılan kursun başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Kursun temel amacının çevreye duyarlı ve yakıt tasarrufu yaparak doğalgaz yakan sorumlular yetiştirmek olduğunu belirten Delebe, şunları söyledi:

        "Doğalgazın ilçemize gelmesiyle kamu kurum ve kuruluşları, siteler ve toplu konutlarda kalorifer yakacak kişide bu belgenin olması zorunluluk arz etmektedir. 32 saatlik kursumuza katılan siz değerli kursiyerlerimizden 16 kişi yapılan sınavlarda başarı sağlayarak belge almaya hak kazandı. Sizlerin sayesinde ilçemizin bu konudaki ihtiyacı karşılanmış oldu. Yeterli talep olması halinde bu kursumuzun tekrarını da diğer kurslarımız gibi açabiliriz. Belgeleriniz hayırlı uğurlu olsun. Çalışma hayatınızda başarılar dilerim."

        Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler