Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti.

        Hava sıcaklığının eksi 10 dereceyi bulduğu ilçede bir grup kadın, terör saldırısına tepki göstermek amacıyla, evlerinde hazırladıkları çorba, gözleme ve dolmaları dondurucu soğukta nöbet tutan polis ekiplerine ulaştırarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

        Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, burada yaptığı konuşmada, ilçe halkının artık terörle anılmak istemediğini söyledi. Çetin, "Hemşehrilerimiz gelip burada nöbet tutan polislerimize çorba ikramında bulundular. Bu güzel davranıştan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Varto halkı artık huzur istiyor. Eski günler bitti, bu halk artık terörle anılmak istemiyor, vatanını, milletini seviyor. Gençlerini okutup üniversitelere göndermek istiyor. İnşallah biz de bunun alt yapısını kuruyoruz, her türlü hizmeti insanlarımıza sunacağız." dedi.

        - "Güvenlik güçlerimize, devletimize sahip çıkmalıyız"

        Güvenlik güçlerinin terör bölgesinde 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Figen Ergül de kadınlar olarak güvenlik güçlerini yalnız bırakmadıklarını ifade etti.

        Ülkenin selameti için polislerle el ele vererek, birliktelik duygusu oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Ergül, "Polislerimize sıcak bir çorba vererek, sıcak ilişkiler doğmasını istiyoruz. Onlar buradaysa biz de buradayız. Onlar bizim güvenliğimizi sağlıyor, Allah onlardan razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Birlik ve beraberlik duygusunu oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü huzurlu bir ortam istiyorsak güvenlik güçlerimize, devletimize sahip çıkmalıyız." diye konuştu.

        Polis ekipleri de ikramları nedeniyle kadınlara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler