Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kentteki polis kontrol noktalarını ziyaret edip İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polisler ve vatandaşlar için başsağlığı diledi.

        Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, gazetecilere yaptığı açıklamada, Efeler, İncirliova, Germencik ve Söke ilçelerindeki polis kontrol noktalarını ziyaret ettiklerini bildirdi.

        Akkentli, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, gece görevlerini sürdüren polislere moral verip başsağlığı dileklerinde bulunduklarını söyledi.

        Terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirten Akkentli, hain saldırı dolayısıyla meslektaşlarını şehit veren polislerin her zaman yanlarında olduklarını göstermek adına tüm kontrol noktalarını tek tek gezdiklerini kaydetti.

        Akkentli, "Polislerimize Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun selamlarını ilettik. Kendileriyle konuşup dertleştik. Allah bu ülkeye bir daha böyle olaylar yaşatmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak böylesi hain saldırılara en güzel cevabı vermiş oluruz. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabırlar diliyorum." diye konuştu.

        Polislere karanfil veren Akkentli ve beraberindekiler, "Acınız acımızdır. Başımız sağ olsun." yazılı lokumları ikram etti.

        Ziyaretlerde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Bülent Bozbaş, Özlem Bayraktaroğlu, Tahsin Kocaman ve Gençlik Spor Daire Başkanı İbrahim Gürdal hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler