Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir il sınırları içinde kalan bölümünde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

        Kırşehir'de dün akşam başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde tipiye dönüştü ve bu nedenle Ankara-Kayseri karayolunda kar sürgünleri oluştu. Tipinin de etkisiyle karayolundaki görüş mesafesi Akpınar ilçesi Hamit köyü ve Mucur ilçesi yakınlarında 5 metreye kadar düştü.

        Karayolları 61. Şube Şefliği ekipleri, Kırıkkale ve Kayseri istikametinde buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor.

        Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, Akpınar ve Mucur girişlerinde araçları durdurarak sürücülere uyarılarda bulunuyor.

        Sürücü ve yolcuların mahsur kalmamaları için araçları Akpınar ve Mucur ilçeleri girişindeki dinlenme tesisleri önünde bekleten ekipler, tuzlama çalışması yapıldıktan sonra konvoy halinde geçişlerine izin veriyor. Kar lastiği ve zincir bulunmayan araçların geçişine ise müsaade edilmiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler