Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova'da, 8 siyasi partinin il başkanları, ortak basın bildirisiyle İstanbul'daki terör saldırılarına tepki gösterdi.

        Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda bir araya gelen AK Parti, CHP, MHP, BBP, Demokrat Parti, DSP, Vatan Partisi ve Saadet Partisi il başkanları, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.

        Ortak basın bildirisini okuyan Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, bu saldırıyla hiçbir kutsalı tanımayan teröristlerin bir kez daha insanlık düşmanı terör yöntemlerini devreye soktuğunu söyledi.

        Korkmaz, bu hain saldırıların vatanın birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Hangi terör örgütü olursa olsun, bu saldırıyı yapanlar bilsin ki aziz milletimizin birlik ve beraberliği bozulmayacak bilakis daha da güçlenecektir. Unutulmamalıdır ki hiçbir talep terörizme meşruiyet, teröriste masumiyete dayanak gösterilemez. Terör, hiçbir zaman Türkiye'yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Zira kadim bir geçmişe sahip bu aziz millet, şanlı tarihi boyunca önüne çıkan birçok engeli birlik ve beraberliğini koruyarak, ortak aklı ve bilinci devreye sokarak bertaraf etmiştir."

        Siyasi partilerin il başkanları, daha sonra bazı belediye başkanları ve sivil toplum örgütleriyle "birlik" fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler