Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Yatağan ilçesinde SS 20 Nolu Yatağan Midibüs ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde meydana gelen terör saldırısında şehit olanlar için ilçe otogarında dua okutup lokma döktürdü.

        Vatandaşlara lokmaları dağıtan Kooperatif Başkanı Tugay Yaka, Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanmaya çalışıldığını ve bu oyunu sadece birlikte hareket ederek bozabileceklerini söyledi.

        Türkiye'yi bölmek ve parçalamak isteyenlerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirten Yaka, "İstanbul'da yaşanan terör saldırısının yaralarını hala saramadık. Canımız, canlarımız yandı. Allah, şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin, yaralılara da şifa versin. Güvenlik güçlerimiz, yapılan bu hain saldırının mutlaka bedelini ödetecektir. Allah, onlara güç ve sağlık versin." diye konuştu.

        Etkinliğe, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Ocak, İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler