Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, ilçelerine yapılmasını istedikleri yatırım projeleri hakkında bilgi verdi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2017 yılında ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili geçen hafta 16 ilçenin belediye başkanı ile bir toplantı yapan Çelik, ilçe belediye başkanlarıyla tek tek de görüşmeler yapıyor.

        Çelik, geçen hafta tüm ilçelerin belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda, her ilçede ihtiyaç duyulan yatırımların tespit edilmesini istemişti.

        İncesu Belediye Başkanı Karayol, bu doğrultuda Çelik'i ziyaret ederek bir dosya verdi. 2017 yılı yatırımlarını planlayacaklarını ve yine en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını ifade eden Çelik, "İlçe belediyelerimizle aramızdaki uyum, verimi artırıyor. İnşallah yine uyum içinde hizmet edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

        Karayol da hem 2015 hem de 2016'da Büyükşehir Belediyesinin verdiği desteklerle bütçelerini yüzde yüz gerçekleştirdiklerini belirterek, hizmetlerin devamının 2017'de geleceğini de kaydetti.

        Çelik'i, Pınarbaşı Belediye Başkanı Ataş da ziyaret etti.

        Geçen hafta ilçe belediye başkanlarıyla yapılan toplantıdaki karar doğrultusunda dosyalar hazırladıklarını belirten Ataş, bu dosyaları Başkan Çelik'e verdi.

        Planlı ve programlı çalışma ile uyumun verimi artırdığına vurgu yapan Çelik de şöyle devam etti:

        "Kayseri'de her zaman uyumu vurguluyoruz. Uyumlu bir şekilde planlama yaparsak çok daha verim alırız. Bunun sonucunda da Pınarbaşı'ndaki hemşehrilerimizin daha konforlu bir hayat yaşamalarını sağlarız. İnşallah birlikte planlayarak 2017'de yapacağımız hizmetlerin müjdesini ocak ayında hemşehrilerimize veririz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler