Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy Anadolu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

        İlçe Emniyet Müdür Vekili komiser yardımcısı Sezgin Çelik'i makamında ziyaret eden okul müdürü Rüştü Erdemir ve öğrenciler, İstanbul'daki terör saldırısında yaşamını yitiren polisler için başsağlığı diledi.

        Erdemir, terör olaylarının amacına ulaşamayacağını belirtti.

        Erdemir, "İstanbul'da meydana gelen üzücü olay Türk ulusunun her ferdini olduğu gibi bizleri de derinden yaraladı. Eğitim camiası olarak, Emniyet Müdürlüğü nezdinde tüm emniyet camiasının acısını paylaşıyor, yaşamını kaybeden emniyet mensuplarının ve vatandaşımızın yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Bugün birlik ve dayanışma günü." diye konuştu.

        Öğrenciler, daha sonra saldırıda şehit düşen polisler için Yasin-i Şerif okudu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler