Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Merzifon Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün engelli çocuklara yönelik ortak yürüttüğü "Geleceğe Gülümseyen Güçlü ve Mutlu Çocuklar" ve "Zihnimde Açık Yolumda Açık" projelerinin kapanış töreni yapıldı.

        Abide Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Ozan Balcı, engelli bireylere yönelik çalışmalara önem verdiklerini söyledi.

        Projelerin başarılı bir şekilde sona erdiğini aktaran Balcı, şunları kaydetti:

        "Engelli ailelerinin ve çocukların sıkıntı ve dertlerini önemsiyoruz. Engelli çocuklarımızın sıkıntı ve problemlerini dert edinip onlarla beraber olmak, onların yükünü almak, sorunların çözümünde yardımcı olmaktan devlet olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Bu projenin ana amacı bizlerin, sizlerin yanında olduğunu göstermek ve yardımcı olmaktı devletimizde size bunu hissettirdi. Bu projeyi gerçekleştiren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler