Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu MHP il teşkilatı, İstanbul'daki terör saldırısına tepki için yürüyüş düzenledi.

        Yürüyüş öncesi MHP Kastamonu İl Başkanlığı ile MHP Merkez İlçe Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polisler için başsağlığında bulunmak üzere Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerine ziyarette bulundu.

        Ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Kastamonu MHP il teşkilatı, ellerinde Türk bayraklarıyla Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne yürüdü.

        Yürüyüşe katılanlar, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Vatan Sana Canım Feda", " Polise Kalkan Eller Kırılsın" şeklinde slogan attı.

        MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısını en şiddetli şekilde kınadıklarını belirterek, şunları söyledi:

        " Bizleri ve ülkemizi canı pahasına koruyan polis ekiplerimizin yanında olduğumuz göstermek için ziyaretimizi gerçekleştirdik ve başsağlığında bulunduk. Unutulmamalıdır ki terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini ve bölünmesini planlayan odaklar imha edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün ve zilletin alçak taşeronlarıdır."

        Teröre tepki yürüyüşüne katılanlar Kastamonu Emniyet Müdürlüğü önünde de bir süre slogan attıktan sonra dağıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler