Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Isparta'da Toros Dağları'nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı.

        Şehrin doğusundaki 2 bin 635 rakımlı Davraz Kayak Merkezi'nin zirvesinde gece geç saatlerine başlayan kar yağışı sonucu, kar kalınlığı merkezin üst bölgelerinde 50 santimetreyi buldu. Merkezin alt bölgelerinde ise kar kalınlığı 10 santimetre olarak ölçüldü.

        Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezde kar kalınlığının son yağışlarla üst bölgelerde 50 santimetreye kadar ulaştığını söyledi.

        Yağışların aralıklarla devam ettiğini ve kar kalınlığının haftasonuna kadar ciddi anlamda artacağını ifade eden Özdemir, merkezde mevcut kar kalınlığı ile kayak yapılabileceğini belirtti.

        Merkezde 13 kayak pisti ile 2 telesiyej ve 1 teleski bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler