Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Bera Koleji, sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit aileleri ve lösemili çocuklar yararına kermes düzenledi.

        Bera Eğitim Kurumları Müdürü Hasan Hüseyin Baykal, yaptığı açıklamada, öğrencilere küçük yaşta sosyal sorumluluk kazandırılmasının önemli olduğunu vurgulayarak sosyal sorumluluk projelerine öğrenci velilerinin de dahil edildiğini söyledi.

        Öğrencilerin, aileleri ile birlikte evlerinde hazırladıkları ürünleri okulda açılan kermeste satarak şehit aileleri ve LÖSEV'e katkıda bulunduklarını belirten Baykal, şöyle konuştu:

        "Sandıklı Bera Koleji'nde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şehit aileleri ve lösemili çocuklar yararına düzenlenen, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin yoğun destekleriyle hazırlanan kermese, anaokulundan liseye kadar tüm okulun ilgisi büyüktü. Ailelerin evlerinde el emekleri ile hazırladıkları ürünler öğrenci, veli ve misafirler tarafından kısa sürede tüketildi. Eğlenceli satış stratejileriyle renklenen kermes keyifli bir etkinliğe dönüştü. Öğrenciler etkinlik sonunda, şehit ailelerine ve lösemili kardeşlerine katkıda bulunacakları için mutluydular. Öğrenci ve velilerimizi bu projeye dahil etmekten biz de mutluluk duyduk."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler