Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki Yüksekokul öğrencileri ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen saldırıda şehit düşen polis memurları için başsağlığı diledi.

        Kredi Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürlüğünde kalan öğrenciler, Yurt Müdürü Göksal Soylu ile birlikte ilçe Emniyet Müdürü Engin keskin'i ve Merkez Karakol Amiri Başkomiser Beytullah Zafer Yüksel'i ziyaret etti.

        Soylu, ziyarette saldırıları gerçekleştiren hainlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını belirterek, "Bizler vatan sevdalıları olarak her zaman askerimizin ve polisimizin yanındayız. Böyle bir hain saldırıyı gerçekleştiren hainlerin cevabı mutlaka verilecektir. Şehitlerimize Rabbimden rahmet, Ailelerine başsağlığı diliyoruz." diye konuştu.

        İlçe Emniyet Müdürü Keskin de ilçe halkının duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler