Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Ilgın'da, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca düzenlenen "Halep'e yol açın" kampanyası kapsamında toplanan 1 tır un, konvoya katılması üzere Konya'ya gönderildi.

        Ilgın İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Fahrettin Altay, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, Suriye'de insanların çok zor şartlar altında yaşamlarını sürdürdüğünü belirtti.

        Konya'dan Suriye'ye gidecek yardım konvoyuna katılmak için ilçede yardım kampanyası düzenlediklerini ifade eden Altay, "Sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin desteği ile Suriye'ye gönderdiğimiz 6. tırımızı da bugün dualarla Konya'ya uğurluyoruz. Halep'te masum insanları katledenleri kınıyoruz. Terör örgütlerini kınıyoruz. Milletimiz büyük bir millet, mazlumların yanında oluyor. Millet olarak inşallah elimizi taşın altına koyacağız, bütün gücümüzle, duamızla hep beraber bu zulme karşı mazlum insanların yanında olacağız." diye konuştu.

        Konuşmanın ardından tır, dualarla uğurlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler