Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Çiftlikköy ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarından oluşan bir heyet İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Bitmez'e giderek taziye ziyaretinde bulundu.

        Kılıç Köyü Muhtarı Nedime Er'in öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette muhtarlar emniyet güçlerine başsağlığı diledi.

        Ziyarette Muhtar Er, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu olayları hep birlikte omuz omuza vererek atlatacağımıza inanıyoruz. Polislerimiz bizim için çok kıymetlidir. Her zaman onların destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz." dedi.

        Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Bitmez de terörün üstesinden geleceklerini kaydetti.

        Bitmez sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Yeter ki biz birlik ve berberliğimizi bozmayalım. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın yanımızda olmaya devam etsinler. Muhtarlarımızın bizlere aktarmış olduğu bilgiler çok önemlidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milli seferberlik ilan etti. Birbirimize en çok ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu bir dönemdeyiz. Hep beraber el ele verip çok şeyler yapmalıyız. Muhtarlarımıza da büyük iş düşüyor. Bizim bizden başka dostumuz yok."

        Daha sonra muhtarlar polislere çiçek dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler