Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Gençlikspor Kulübü sporcuları, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman'a taziye ziyaretinde bulundu.

        İlk olarak çeşitli birimlerde görev yapan polis memurlarını ziyaret eden sporcular, daha sonra Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Cem Kayar ve takım yöneticileri birlikte Emniyet Müdürü Yaman'ın makamına geçti.

        İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle taziye dileklerini ileten sporcular, şampiyonada elde ettikleri her iki kupayı Emniyet Müdürü Yaman'a hediye ederek başsağlığı diledi.

        Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaman öğrencilere teşekkür etti.

        - SYDV'de mütevelli heyeti seçimi

        Nizip ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) yeni mütevelli heyeti seçildi.

        Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında Nizip Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen seçimde, SYDV Müdürü Mehmet Özaslan, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri yer aldı.

        Oylama sonunda mahalle muhtarlarından Suboyu Mahalle Muhtarı Mehmet Bozkurt ile Fırat Mahalle Muhtarı Mahmut Güler mütevelli heyetine seçildi.

        Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, seçimin hayırlı olmasını temenni ederek, SYDV'nin yeni üyelerine görevlerinde başarı diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler