Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı ilçesinde Halep'e yardım kampanyası başlatıldı.

        Belediye ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından imzalanan protokol çerçevesinde başlatılan yardım kampanyası kapsamında belediye önünde kurulan yardım çadırında gıda, giyim, yakacak, tıbbi malzeme ve yardım malzemeleri toplanmaya başlandı.

        Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyasında kısa sürede birçok malzeme toplandı.

        Sandıklı'daki vatandaşları yardım kampanyasına davet eden Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Halepli kardeşlerimizin bir nebze de olsa acılarını dindirmek için Sandıklılı vatandaşlarımı elinden geldiğince bu yardım kervanına katılmaya davet ediyorum." dedi.

        Çöl, "İnşallah Sandıklı Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak yapacak olduğumuz bu yardımlar ile kardeşlerimize yalnız olmadıklarını hatırlatmak istiyoruz. Allah yapılacak bütün yardımları dergahında kabul eylesin ve inşallah Halep'te yaşanan bu insanlık dramı sona ersin." diye konuştu.

        Kampanyanın 25 Aralık'ta sona ereceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler