Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yaşlıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

        İlk olarak Necla Develi'nin evine giden Çöl, Develi ile sohbet ederek, kendisinin herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.

        Necla Develi, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Çöl, daha sonra, emekli Astsubay Mustafa Pekbey'i ve emekli bürokratlardan Lütfi Öner ve Ayşe Türkyılmaz'ı evinde ziyaret etti.

        Ziyaretlerle ilgili gazetecilere açıklama yapan Çöl, ziyaretlerin kendilerini motive ettiğini söyledi.

        "Onların duasını almak tecrübelerinden faydalanmak eski Sandıklı'yı dinlemek bizlere haz veriyor" diyen Çöl, şunları dile getirdi:

        "Biz büyük bir aileyiz. Sandıklı'nın geleneğinde küçüklere sevgi, büyüklere saygı var. Sevgi ve saygı bağlarımızı sürekli güçlü tutmalıyız ki birliğimiz ve beraberliğimiz sarsılmasın. Bunu da birbirimizi ziyaret ederek, arayarak, sorarak birlikte paylaşarak mümkün kılabiliriz. Özellikle yaşlılarımızı sadece bayramlarda ve belli haftalarda ziyaret ederek değil, her zaman hal ve hatırlarını sormalı ilgimizi, sevgimizi göstermeliyiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler