Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Bozüyük Şefliği kış koşullarında doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken yabani hayvanlar için yem bıraktı.

        Bozüyük'te kar yağışı nedeniyle yem bulmakta güçlük çeken yabani hayvanlar için daha önce belirlenen bölgelere yem bırakıldı.

        Ekipler, avcıların da destek verdiği çalışmada, 450 kilogram besi yemi ile 100 kilogram saman, 50 kilogram yemek artığı ve ekmek bıraktı.

        Yaban hayvanlarının doğal yaşamını sürdürmelerine yönelik yapılan çalışmaların kar yağışının etkili olduğu Pazaryeri ve Söğüt ilçelerinde de devam edeceği belirtildi.

        Ayrıca yaban hayvanlarını avlamak için yemleme yapılan alanlara gelebilecek yasaklara uymayan avcıları önlemek için denetim faaliyetlerinin de devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler