Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan Kayseri ve daha önce İstanbul'da yapılan terör saldırıları için "Ne kadar saldırı yaparlarsa yapsınlar bu milleti bölemeyecekler." dedi.

        Dernek Başkanı Avan, dernek binasında yaptığı açıklamada, Türkiye düşmanlarının Halep'te mazlum insanları soykırımdan kurtarmak için Türkiye'nin yaptığı başarılı tahliyelerden rahatsız olduğunu belirtti.

        Kayseri'den gelen acı haberin kendilerini derinden üzdüğünü belirten Avan şunları kaydetti:

        "Acılı yüreklerimize tekrar ateş koru bir daha düşmüştür. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet güçlerimiz son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurdu. Terör örgütü aldığı ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedir.

        Türkiye önemli bir kararlar alıp, yükselmeye başladığı zaman içteki ve dıştaki Türk düşmanları hemen karanlık hesapları ortaya koyup, terör, kaos ve kriz yaratmaya çalışmaktadırlar. Ama Allah'ın izni ve bizlerin birlik ve beraberliğiyle hesaplar boşa çıkacaktır. Ne kadar saldırı yaparlarsa yapsınlar, bu milleti bölemeyecekler. Her gün daha çok birbirimize sarılıp, birlik oluruz. Üzerimizde oynan oyunları birer birer bozmaya başladık."

        Terör olaylarını önlemek için bir an önce idam yasasının getirilmesi yönündeki taleplerini yenileyen Avan, şehitlerin kanının yerde kalmaması için şehit yakınları olarak radikal kararlar alınıp uygulanmasını istediklerini de sözlerine söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler