Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Tüm Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (TÜM EĞİTİM-SEN) Kayseri'de düzenlenen terör saldırısını kınadı.

        Merkezi Siirt'te bulunan TÜM EĞİTİM-SEN'den gelen mesajda, Kayseri yaşanan terör saldırısının en sert en şiddetli bir şekilde lanetlendiği belirtildi.

        Mesajda şu ifadelere yer verildi:

        "Son zamanlarda artarak devam eden ve birçok masum günahsız insanımızın yaşamlarını yitirmelerine sebep olan bu terör saldırıları 15 Temmuz darbesinden farklı düşünülmemelidir. Darbenin bu saldırılarla doğrudan bağlantısı vardır. Tüm terör örgütlerinin amacı da maksadı da niyeti de aynıdır. Hedef kardeşliğimize darbe vurmak ırksal ayrımcılığı ayyuka çıkarmaktır. Bilinmelidir ki, bu halk bu tuzaklara düşmeyecektir, bu saldırılarla yılmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle terör saldırısında yaşamlarını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler