Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, "Canımızı alabilirler ama vatanımızı, birlik beraberliğimizi, bağımsızlığımızı asla alamayacaklar." dedi.

        Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle hafta sonu yapılması planlanan Yalnızçam Kayak Merkezi'ndeki programın iptal edildiğini aktaran Özefe, "Türk milleti olarak birlikte bin yıldır Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Alevi'si, Sünni'si bu topraklarda yaşayan ve gönül bağıyla bağlı olmuş, o bağı kimse çözemedi ve çözemeyecektir. Milletimizin birliğine beraberliğine, devletimizin bekasına açıktan terör örgütlerinin eliyle yönelen bu saldırılar önceden gizli yapılırdı ve inkar edilirdi. Maalesef son günlerde açıktan terör örgütleri eliyle yüksek yoğunlukta ve açıktan yapılır oldu. Bu saldırıyı ve benzer saldırıları lanetliyoruz. Canımızı alabilirler ama vatanımızı, birlik beraberliğimizi, bağımsızlığımızı asla alamayacaklar." ifadelerini kullandı.

        Bu saldırının yalnızca Türk milletine değil, bütün insanlığa yapılmış bir saldırı olarak gördüklerini vurgulayan Vali Özefe, şunları konuştu:

        "Bu saldırı, insanlık düşmanlarının saldırısıdır. Ama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin birlik ve beraberliğini kimse bozamayacaktır. Devletimiz güçlüdür, gittikçe de güçlenmektedir. Zaten bütün bu yüksek yoğunluktaki saldırılar bundan dolayı artmıştır. İnşallah çok daha güçlü hale geleceğiz, birlik ve beraberliğimize çok daha sıkı sarılacağız. Bu saldırılar bizi hiçbir zaman yıldıramayacak, birlik ve beraberliğimize, güçlü Türkiye, müreffeh Türkiye azmimize en ufak halel getiremeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

        Şehit ailelerine başsağlığı dileyen İbrahim Özefe, "Kayseri'deki acı, hepimizin acısı. Bu nedenle hafta sonu yapmayı planladığımız Yalnızçam Kayak Merkezi'ndeki sezon açılışını iptal ettik." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler