Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Kayseri'deki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu, gıyabi cenaze namazı kılındı.

        Fatih Caminde ilçe Müftülüğü tarafından düzenlenen mevlit programına ilçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, ilçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Hız, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        İlçe Müftüsü Peşe'nin kıldırdığı gıyabi cenaze namazında, cemaat şehitler için hep birlikte dua etti.

        Hız, Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

        Ülkeyi böldürtmeyeceklerini ifadede eden Hız, bunun içinde terör örgütünün her türlüsüyle kararlılıkla mücadeleyi sürdüreceklerini kaydetti.

        Caminin önünde namaz sonrası bir araya gelen emekli polis memurları, yaptıkları açıklama ile göreve hazır olduklarını ve ülkenin bölünmez bütünlüğü için canla başla çalışmada bulunabileceklerini söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler