Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'da kar nedeniyle kapanan yollar ulaşıma açıldı.

        Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 14 Aralık'ta kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince merkez ilçe belediyeleri ile koordineli şekilde, il genelinde 6 bin kilometreye yakın yol kesiminde kar temizleme çalışması yapıldı.

        Kar yağışı esnasında ve sonrasında oluşan tipi nedeniyle yaşanan güçlüklere karşın sürdürülen çalışmalarla Akçadağ ilçesinde 2, Pütürge ilçesinde de 4 mahalleye ulaşımı sağlayan yollarda kar temizleme çalışması tamamlanarak, yağış nedeniyle kapanan tüm yollar bu sabah itibarıyla yeniden ulaşıma açıldı.

        Malatya'da daha önceki kar yağışında ekiplerce bin 300 kilometre yolda kar temizleme çalışması yapıldığı kaydedilen açıklamada, yapılan son çalışmalarla bu yıl karla mücadele kapsamında 7 bin kilometrenin üzerinde yol açma çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

        Bu arada, belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmalarına ara sokaklarda devam etiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler