Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) ve Antalya Adliyesi çalışanları, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarına tepki gösterdi.

        Antalya Adliyesi bahçesinde bir araya gelen BAM ve adliye çalışanları, ellerinde Türk bayrakları ile sloganlar attı.

        Grup adına basın açıklaması yapan, Adalet Büro-Sen Antalya Şubesi Başkanı Melih Turan, Kayseri'deki terör saldırısını lanetle kınadıklarını söyledi.

        Terör örgütlerinin ülkede kaos ortamı yaratarak, huzuru ve istikrarı ortadan kaldırmaya çalıştıklarını kaydeden Turan, "Asırlar boyu büyük acılara göğüs germiş bir toplumun her ne kadar sabrının ve gücünün farkına varmasalar da bu vatan evlatlarının sahip oldukları toprakları hiçbir zaman feda etmeyeceklerinin farkına varamadılar." dedi.

        Turan, ülkenin birlik ve beraberliğini yok etmek isteyen terör ve terör destekçilerine her zaman karşı olacaklarını vurguladı.

        - Elmalı

        Elmalı ilçesinde de vatandaşlar, terör olaylarını protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

        Kaymakam Gürbüz Saltaş, yaptığı konuşmada, terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğini söyledi. Terörün, kişi ayrımı yapmadığına işaret eden Saltaş, "Burada bize düşen görev, terör ile topyekün mücadele etmek, bu konuda devletimizin yanında durmaktır. Biz ne kadar güçlü olursak, terör o kadar güçsüz olacaktır. Biz ne kadar birlik ve beraberlik için olursak, terörizm amacına ulaşamayacaktır." dedi.

        Konuşmanın ardından vatandaşlar araçlarıyla konvoy düzenledi.

        Merkez Yeşil Cami'de de şehitler için mevlit okutuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler