Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), en çok ihracat yapanlar ile 2015 yılı kurumlar ve gelir vergisinde dereceye giren oda üyeleri ve kuruluşları ödüllendirdi.

        YTSO'nun her yıl en çok ihracat yapan firmalar ile kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerini ödüllendirmek amacıyla düzenlediği "İş Dünyasına Yön Verenler" ödül töreni, Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesindeki bir otelde düzenlendi.

        YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, törende yaptığı konuşmada İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırısını kınayarak şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

        Ülke savunmasında güvenlik güçlerinin üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yaptığını ama toplumun diğer kesimlerinin de yapması gerekenler bulunduğunu dile getiren Becan, şöyle konuştu:

        "İş dünyasına daha fazla iş düşüyor. Bu tür olaylar oldu diye yatırımları bir kenara koymamız en büyük hata olur. Zaten terörün de istediği bu. Kendi yuvamıza çekilip bir şey yapmamak, çoluk çocuğu dışarı çıkarmamak alış veriş yapmamak, iş yapmamak. Tam tersine bütün ailemizi dışarı çıkarmak için çabalayalım. var gücümüzle alışveriş yapmaları için destekleyelim. Hepimiz sahada olalım. İyi istihdam yaparak iş gücü yaratmak zorundayız. Çünkü gün daha fazla çalışmak, daha fazla vergi vermek devletimize katı yapmak günüdür."

        Törende daha sonra 2015 ihracat birincisi olan Tersan Tersanecilik, ikinci olan Cemre Marin Endüstri ve üçüncü olan Sefine Denzicilik Tersanecilik ile 2015 yılı kurumlar vergisi, gelir vergisinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

        Gecede odaya 40 yıldır üye olan Erler Kollektif Şirketi yetkililerine de ödül takdim edildi.

        Törene Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler