Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği üyesi bir grup, İstanbul’daki terör saldırısında şehit olanlar için İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca'ya taziye ziyaretinde bulundu.

        Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu ile beraberindeki 33 muhtar, Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarına başsağlığı diledi.

        İşçioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, terörün en büyük insanlık suçu olduğunu söyledi.

        Terör saldırılarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, Türk milletine başsağlığı dileyen İşçioğlu, terörün ve işbirlikçilerinin hak ettikleri en ağır cezaya çarptırılacağından kimsenin şüphesi olmadığını belirtti.

        - Balkan Türkleri Dayanışma Derneği

        Babaeski ilçesinde Balkan Türkleri Dayanışma Derneğinin Şubesi açıldı.

        Bir lokalde düzenlenen birinci genel kurul toplantısında, Şube Başkanlığına geçici olarak kurucu üye Mümin Gençoğlu seçildi.

        Gençoğlu, yaptığı konuşmada, Balkan Türkleri olarak dernek çatısı altında bir araya geldiklerini söyledi.

        Türkiye’ye göç etmiş Balkan Türklerinin yaşadıkları sorunları el birliği yaparak gidermek ve dayanışmayı sağlamak amacıyla şubenin kurulduğunu ifade eden Gençoğlu, şube kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Gençoğlu, şubenin kurucu listesini Kırklareli Valiliği İl Dernekler Müdürlüğüne teslim ettiklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler