Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İstanbul'daki terör saldırısında yaralanan, tedavilerinin ardından taburcu edildikten sonra ilçedeki evlerinde sağlık kontrolleri devam eden polis memurları Uğur Karakaya ve Melihcan Çeribaş'ı ziyaret etti.

        Tarhan, Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında düzenlenen terör saldırısında yaralanan polis memurları Karakaya ve Çeribaş'ı ziyaret etti, Türk bayrağı hediye etti.

        Tarhan, ülkede yaşanan hain terör saldırılarına karşı milletin tek yürek olduğunu kaydetti.

        Bu tür saldırıların ülkenin birliğine ve bütünlüğüne karşı yapıldığını belirten Tarhan, şunları söyledi:

        "İstanbul ve Kayseri'de güvenlik güçlerimize yönelik yapılan kalleş terör saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizi karıştırmak ve adını terörle anmak isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu terör örgütünün yapmak istediğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bunlar ülkemizin birliğine, beraberliğine atılan kurşun ve bombalardır. Teröre ve hainlere karşı dimdik ayakta duracağız. Tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

        Polis memurları Karakaya ve Çeribaş da böyle acıların yaşanmaması temennilerinde bulunarak, Türk bayrağı ve diğer hediyelerden dolayı Tarhan'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler