Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz kıyafet, oyuncak ve kitap temin edebileceği "Dost Eller Dayanışma Evi"ne yardımlar gelmeye başladı.

        Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, kentin duyarlı, sorumluluk sahibi ve ileri görüşlü vatandaşlarla büyümeye devam edeceğini belirtti.

        Seçim vaatleri arasında yer alan bir projeyi daha gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Gürkan, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Asıl mutluluk ve gurur kaynağımız, Edirneliler'in çağrımıza bu kadar kısa bir sürede kulak vermesidir. İhtiyaç sahiplerinin ulaşmasını arzuladığınız kıyafet, oyuncak ve kitapları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Dost Eller Dayanışma Evi, Dr. Fatma Şakir Memik Kadın Merkezi, Zübeyde Hanım Kadın Lokali, Özgecan Kadın Lokali ile Edirne Belediyesinin logosunun yer aldığı tüm birimlere ulaştırabilirsiniz."

        Dayanışma evinin ikinci ve üçüncü katında sergilenecek giysi reyonu için Edirne Belediyesine teslim edilen kıyafetlerin tamirat ve bakımı yapılıyor ve daha sonra kıyafetler yıkanıp, ütülenerek reyonlara konuluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler