Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde başlatılan kampanya kapsamında toplanan kıyafetler Halep'te ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

        Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Belediyenin ortaklaşa yürüttüğü kampanya çerçevesinde giyecek toplandı.

        Dernek Başkanı Ümit Sözcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akıncılar Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek verdiklerini belirterek, "Halep'de bulunan kardeşlerimize bir nebze yardım etmek amacıyla, onlara bu soğuk havada sıcak giysiler göndermek için Belediyemiz tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

        Bizler de dernek olarak bu kampanyaya destek amacıyla 4 bin 116 çift çorap, 190 kazak, 200 gömlek, 330 etek ve 100 elbiseden oluşan giysi paketlerimizi Akıncılar Belediyemize gönderdik." diye konuştu.

        "Amacımız Halep’te bulunan kardeşlerimize yardım elimizi uzatarak, onların acılarını yüreğimizde hissettiğimizi bilmelerini sağlamaktır." diyen Sözcü, kampanyayı başlatan eve emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler