Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik Memur-Sen Konfederasyonu tarafından Gölpazarı ilçesinde tüm okullarla beraber, "Halep'e Yol Açın" kampanyası düzenlendi.

        Memur-Sen Konfederasyonu Gölpazarı ilçe temsilcisi Hakan Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Memur-Sen Konfederasyonu ve birçok sivil toplum ve yardım kuruluşunun desteklediği Halep'i açlıktan kurtarmak ve kampanyaya destek için yola çıktıklarını söyledi.

        Dünyanın bir çok ülkesinde yaşayanların bu katliamları kendi surları arkasında film izliyor gibi seyrettiklerini ifade eden Özkan sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Osmanlının gülü Halep insanlığın top yekun öldüğü bir yerdir artık. Kim hangi bahanenin arasına gizlenirse gizlensin, hakikat budur, bu yüzden Halep, aynı zamanda insanlığın bir imtihanıdır.

        Karınca misali Halep’in ateşine bir damla su olabilmek niyetimiz. Bu yardım kampanyasına destek olan başta öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarını kabul eylesin."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler