Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün düzenlediği toplantıda, çiftçiler ve muhtarlar iyi tarım uygulamaları hakkında bilgilendirildi.

        Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Beypazarı çiftçisinin iyi tarım uygulaması desteklerinden daha fazla faydalanmalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

        Uygulamadan faydalanmak isteyenlerin, 31 Aralık mesai bitimine kadar müdürlüklerine başvurabileceğini belirten Ekici, iyi tarım uygulamalarını yaygınlaştırmak istediklerini dile getirdi.

        Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesinin de desteğini alarak iyi tarım sertifikalı ürün yetiştirmek istediklerini aktaran Ekici, "Çiftçilerimiz çok fazla bilgi sahibi. Bilinçli, ilaç ve gübre kullanıyor. Biz bunu sertifikalandırarak çiftçilerimize destek vermeye çalışıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler