Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi'nce yapılan parke taşı döşeme ve yol bakım çalışmaları sürüyor.

        Belediye Başkanı Şenol Kul, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mehmet Devranlı ve AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ile Fenk Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu çevresinde devam eden yol bakım ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

        Eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına karşılık veren çalışmaların ilçe genelinde sürdüğünü belirten Kul, temel sorunlarından arınmış, modern bir Terme'yi hedeflediklerini söyledi.

        Kaldırım çalışmalarının program çerçevesinde cadde ve sokakların her bir karesinde yeniden yapılacağını anlatan Kul, "Düzenleme yaptığımız bölgelerde kaldırımları da geniş tutuyoruz. Estetik olarak baktığımızda göze hoş gelecek. Çalışmalarımızın bitmesiyle Terme, yepyeni görünüm kazanacak. Hem esnafımız hem de vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Kaldırımlarda çocuk arabaları, engelli araçları rahatlıkla sürülebilecek." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler