Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Hasıripi, 2016 yılında devlet hastanesinde hasta hakları birimine yapılan şikayetleri değerlendirdi.

        Hasıripi, yaptığı açıklamada, hasta hakları birimine başvuruların genelinin sıra beklemeden dolayı kaynaklanan sıkıntılar olduğunu söyledi.

        Hastaların duyduğu memnuniyetin kendilerinin kalite standartını gösterdiğini ifade eden Hasıripi, şunları kaydetti:

        "Hastalarımıza kapımız her daim açıktı gerekli ihtimamı her zaman gösterdik. Dertlerini, sıkıntılarını dinlemek ve onlara yardımcı olmaktan hep memnuniyet duyduk. Biz de her geçen gün daha kaliteli hizmet vermek için çalışmaktayız. Hastanemizde 2016 yılında hasta hakları birimimize toplam 700 hasta başvurusu girilmiştir. Bunlardan 693 talebi arkadaşlarımızla değerlendirdikten sonra çözümlerini gerçekleştirdik. Sadece 7 başvuruya sıra gelmediği için çözüm üretemedik, kısa bir süre içerisinde bu konuları da çözüme ulaştıracağız.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler