Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - AK Parti Keşan Kadın Kolları üyeleri, yardım kampanyası kapsamında topladıkları giyecekleri Suriye'nin Halep kentine gönderdi.

        Keşan Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye'nin Halep kentinde yaşayan insanların saldırılar nedeniyle mağdur olduğunu belirtti.

        Kadın kolları olarak yardım kampanyası başlatıklarını aktaran Aksal, "Tüm dünya ülkeleri bunu izlerken, Suriye'deki savaş mağduru Müslüman kardeşlerimiz için neler yapabileceğimizi düşündük. Birer anne, insan olarak küçük de olsa bir faydamız olsun istedik. İlçe başkanlığımızda kış başından beri toparladığımız kullanılabilir durumda olan eşyaları, ev ve mahalle ziyaretlerimizde tespit ettiğimiz ailelerimize ulaştırıyoruz. Halep'te olan insanlık dışı olaylar başlayınca bu dönem halkımızdan bize gelenleri onlara ulaştırma kararı aldık." ifadesinde bulundu.

        Aksal, şunları kaydetti:

        "Gelen yardımların hepsini tek tek elden geçirip kadın, erkek, çocuk, bebek yaş gruplarına ayırıp, poşetlere koyup etiketliyoruz. İlk başta küçük çapta başladığımız çalışmamız daha sonra Keşan halkının duyarlılığı ve bize verdiği destekle çığ gibi büyüdü. Bizim bir yaraya merhem olma niyetiyle başladığımız iş şimdi binlerce kişiye ulaşacak. Ben bu süreçte bize destek veren AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık'a, Keşanlılara, paketlemede yardım eden gönüllü kadınlarımıza, gençlerimize, ilçe esnafımıza çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler