Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Valisi Mustafa Toprak, bir dizi incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

        Valilikten yapılan açıklamada, Hükümet Konağında İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Toprak, inceleme ve görüşmelerde bulunarak daire amirlerinden bilgi aldı.

        İlçede özellikle kültür merkezi ve entegre maden müzesine duyulan ihtiyaca değinen Toprak, konunun takipçisi olduğunu ve 2017 yatırım programına alınması için bakanlık nezdinde gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

        Toprak, daha sonra geçen yıl meydana gelen deprem sonrası yapılan çalışma ve yaşanan sıkıntılar hakkında yetkililerden bilgileri aldı.

        İlçedeki yatırımların durumu hakkında Kaymakam Efendioğlun'dan hakkında bilgi alan Toprak, daha sonra Hekimhan Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Aliseydi Millioğulları ile görüştü.

        Vali Toprak, belediye ziyaretinin ardından Kaymakam Efendioğlu ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Pürmüslü ile Askerlik Şubesi Başkanlığını da ziyaret etti. Şube Başkanı Personel Üsteğmen Ömer Demir, şube personeli ve askerler tarafından karşılanan Vali Toprak, şube başkanı ile görüşmesinin ardından askerlerle sohbet edip çay içti.

        Toprak, burada askerlere hitaben yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

        "Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor, ihanet şebekeleri, ne kadar terör örgütü varsa, yukarıdan aşağıdan, soldan sağdan hepsi ittifak halinde aynen Kurutuluş Savaşı, milli mücadeledeki gibi ülkemizi işgal etmenin, vatanımızı, toprağımızı, birliğimizi bozmanın gayreti içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan besleniyorlar ama bunlara fırsat vermeyeceğiz. Kendi aramızda birliği, beraberliği, gücü, güzellikleri var edeceğiz, devletimize, milletimize, onun bağrından çıkan siz kahraman askerlerimize, ordumuza Allah güzellikler versin, zeval vermesin, yardım etsin."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler