Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, Afyonkarahisar'daki jeotermal kaynaklardan emeklilerin de yararlanması için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi kurulacağını açıkladı.

        Şube Başkanı Ege, gazetecilere yaptığı açıklamada, jeotermal kaynakların kullanımının yaygınlaşması için proje geliştirileceğini belirtti.

        Ege, "Jeotermal fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurulması ile ilgili, Genel Merkezimiz ile görüş alışverişinde bulunuldu. Karar alındı. Arsasının alınması sağlanarak temeli atılacak ve en kısa sürede bitirilecek." dedi.

        Türkiye'deki emeklilerin faydalanması için jeotermal fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurulacağını kaydeden Ege, "Gücümüzün elverdiği ölçüde hızlı bir şekilde bu merkezin bitirilmesi için gayret göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler