Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Sason Muhtarlar Derneği yönetici ve üyeleri, Vali Ahmet Deniz'i ziyaret etti.

        Valilik Toplantı Salonu'nda muhtarların sorunlarını dinleyen Vali Deniz, ülkede yaşanan gelişmelere değinerek, huzur ve güven ortamının olduğu yerde tüm sorunlarının üstesinden kolaylıkla gelineceğini belirtti.

        Deniz, "Muhtarlık kurumu devletin en önemli kurumlarından biridir. Vatandaşlarımız ile devlet kurumları arasında bir köprü vazifesi görürler. Hizmetler yürütülürken vatandaşın sorun ve sıkıntılarının çözümünde, ilimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için muhtarlarımıza ve hepimize büyük görev düşüyor." diye konuştu.

        Görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirten İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Çakar ise muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Deniz’in Sasonlulara, Sason-Muş yolunun programa konulduğu müjdesini verdiğini kaydetti.

        Muhtarlar da kabullerinden dolayı Vali Deniz’e teşekkür ederek, ilçe, mahalle ve köyleriyle ilgi sorunlarını ilettiler.

        Ziyarete, Sason İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Çakar, Sason Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Suna ile mahalle ve köy muhtarlarından oluşan bir heyet katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler