Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Beypazarı Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesindeki mahallelerde muhtarları kaçak avlanmaya karşı uyardı.

        Beypazarı Jandarma Komutanı Hasan Acar, avcıların yoğun olarak avlandığı bölgelerden olan Uruş, Dağançalı, Dereli, Saray ve Köseler mahalle muhtarları ile bir araya gelerek kaçak avlananlar hakkında 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefetten işlem yapılacağını vurguladı.

        Acar, muhtarların kaçak avlanma, define kazısı ve diğer konularda jandarma ile her zaman irtibatta olmalarını ve böyle bir durumda kısa süre içinde bilgi verilmesinin doğru olacağını aktardı.

        Mahallelerin emniyet ve asayiş konularında da değerlendirmelerde bulunan Acar, şüpheli durumların zaman kaybedilmeden jandarmaya bildirilmesinin doğru olacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler