Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Atatürk İlkokulunu ziyaret etti.

        Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Devranlı ile Atatürk İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

        Eğitime yapılan yatırımının önemine değinen Kul, "Eğitime önem veriyor ve kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşüyoruz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız." dedi.

        Çocukların sevgisinin kendisine güç verdiğini vurgulayan Kul, "İlhamını, gücünü, enerjisini dünyanın en güzel varlıklarından alanlar, bitmek bilmeyen bir heyecanla yola devam eder. Terme Belediyesi olarak eğitim konusunda büyük hamleler yaptık. Eğitimle ilgili yaptığımız çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler