Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca Belediyesince "Kumluca Kazanova'yı keşfediyor" sloganıyla doğa yürüyüşü düzenlendi.

        Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün, Mavikent Mahallesi Muhtarlığı işbirliğiyle düzenlediği "Kumluca Kazanova'yı keşfediyor" yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanı'nda başladı.

        Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Koca ile daire amirlerinin de katıldığı etkinlikte, doğaseverler yaklaşık 6 kilometrelik parkur sonunda Mavikent Mahallesi Kazanova mevkisine ulaştı.

        Kazanova Piknik Alanı'nda katılımcılara mercimek çorbası, zeytin, peynir, domates, salatalık, pişi ve çaydan oluşan kahvaltı ikram edilen etkinlik sonunda, Kumluca Müftülüğü din görevlileri tarafından şehitler için Yasin-i Şerif ile Kur'an-ı Kerim'den diğer bazı sureler okundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler