Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde öğrenciler, son dönemlerde yaşanan terör saldırıları nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ve moral ziyaretinde bulundu.

        Şarkışla Merkez Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Nimet Irmak ve Selma Karadeniz ile İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’ı ziyaret etti. Minik öğrenciler, müdürlükte görevli polislere karanfil vererek sevgi gösterisinde bulundu.

        Tolunay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilere ikramlarda bulunan Tolunay, öğretmenlerden çocuklara vatan, millet ve bayrak sevgisini iyi öğretmelerini istedi.

        Irmak ise eşinin de polis olması nedeniyle polislerin hangi şartlarda çalıştıklarını gayet iyi bildiğini belirterek, "Yaşadığınız olayları gayet iyi biliyoruz. Dün olduğu gibi bugün de manevi destek olmak üzere ziyaretinize geldik. Her zaman sizlerin destekçisiyiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler