Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinde "Halep'e Yol Açın" kampanyası kapsamında yardım gönüllüleri tarafından toplanan 50 ton un Haleplilere gönderildi.

        Ladik Mahallesi'nde düzenlenen törende konuşan yardım gönüllüsü Mustafa Salman Öztürkçü, yardımların, dul, yetim, mazlum aileler ve savaş mağdurlarının sofrasına ekmek olacağını söyledi.

        Savaşın ilk gününden beri mazlumlarla beraber zalimlere karşı bir duruş sergilediklerini belirten Öztürkçü, şunları kaydetti:

        "Zulme karşı direnen Halepli kardeşlerimiz, bugün gelinen noktada zalim bir diktatörün yanı sıra, dünyanın azman güçlerinin de hedefi konumundadır. Bu nedenle kardeşlerimizin bizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçları var. Yardımsever halkımızın destekleriyle, Halepli mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu yardım tırlarıyla birlikte bugüne kadar Sarayönü’nden gönderdiğimiz tır sayısı 34 oldu. Toplam 50 ton un bulunan tırımız fırınlarda kardeşlerimiz için ekmek olacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler