Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

        Akçakoca Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan Güzeloğlu, Karamürsel'in Kocaeli ve Türkiye'nin çok özel bir yaşam merkezi olduğunu söyledi.

        Türkiye'nin güzel bir geleceğe kararlı adımlarla ilerlediğini ifade eden Güzeloğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin geleceğe doğru kutlu yürüyüşüne zenginlik, derinlik, birikim kattığını kaydetti.

        Güzeloğlu, vatandaşların memnuniyetinin en büyük mesuliyetleri olduğunu dile getirerek, "Değerli muhtarlarım, bizim yönetim anlayışımız, hesap veren ve hizmet veren bir yönetim anlayışıdır. Sorgulanan, sorgulanması gereken ve performansa dayalı olarak 'iki günü bir olan ziyandadır' anlayışı içerisinde bir saniyeyi bile ziyan etmeyen anlayıştır. Bugünün işini değil yarına bırakmak, bir an sonrasına bırakmakta bu anlamda israftır, kayıptır. Kaybedecek hiçbir zamanımız yok." şeklinde konuştu.

        Konuşmanın ardından Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe yatırımları hakkında sunum yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler