Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, çalışma hayatındaki sorumlulukları paydaşları ile paylaşarak ve işçi ve işverenlerin sıkıntılarını yerinde görerek tedbir almak istediklerini söyledi.

        Program kapsamında 81 ili ziyaret etmek istediklerini aktaran Ayrım, program içeriği hakkında bilgilendirmeler yaptıklarını ifade etti.

        Bakanlığın talimatıyla daha güçlü bir Türkiye için çalışma hayatının sorunlarını belirleyip, çözüm yollarının bulunacağını anlatan Ayrım, "Çalışma hayatındaki sorumlulukları paydaşlarımızla paylaşarak, işçi ve işverenlerde meydana gelen sıkıntıları yerinde görüp ona göre tedbirler almayı amaçlıyoruz. Bürokratlarımızla bunun için buradayız. Türkiye'nin son zamanlarda büyük sıkıntılar atlattı. Bir an evvel normal hayata geçmek ve istenilen hedeflere ulaşmak için el ele çalışmaların yapılması gerekiyor." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler