Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaşayan fanatik Beşiktaşlı taraftar Mesut Karasi'nin (30), "Muhammet Ali Beşiktaş" adını verdiği oğlu 2 yaşına girdi.

        Evinde gazetecilere açıklama yapan Karasi, çocukluktan bu yana Beşiktaş'ı tuttuğunu, yıllar önce evlenip çocuk sahibi olduğu zaman oğluna "Beşiktaş" adını koyma kararı verdiğini söyledi.

        Oğlunun 13 Aralık 2014'te doğması sonrası ailesi ve nüfus memurlarının bu fikrine tepki gösterdiğini anlatan Karasi, "Asıl isteğim oğluma 'Beşiktaş 1903' ismini vermekti. 1 Ocak 2015'te Nüfus Müdürlüğüne gittim, kabul etmediler. Muhammet Ali ismini verdim, son dakikada Beşiktaş ismini de ekledim. Oradaki memurla da biraz tartıştık." dedi.

        Babasının, oğluna Beşiktaş ismini vermesi nedeniyle kendisiyle bir süre konuşmadığını, halen torununun isminin değişmesini istediğini dile getiren Karasi, şu ifadeleri kullandı:

        "Babam bana, 'Git ismi değiştir, yarın sınavlara girecek, askerde tekmil verecek.' diyor. Keşke babam da benim ismimi Beşiktaş koysaydı. Oğlum parka ya da başka bir yere gittiği zaman 'Beşiktaş geldi' diyerek omuzlarda taşıyorlar. 'Çocuğun hayatıyla oynadın.' diyenler de çok oluyor ama göreceğiz, hayatıyla mı oynadım yoksa hayatına hayat mı kattım. Çocuğum şimdiden 'Beşiktaş' demeye başladı. En büyük hayalim oğlumun Beşiktaş'ta futbol oynadığını görmek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler