Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

        Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, Doğukent kavşağından direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüsünün yol tabelasına çarparak durabildiği görülüyor.

        Suhaerler Kavşağına kontrolsüz giren iki hafif ticaret aracın çarpışma anının da yansıdığı görüntülerde, aynı kavşakta trafik ışıklarında bekleyen hafif ticari araca bir başka hafif ticareti aracın çarpması yer alıyor.

        Necip Fazıl Kültür Merkezi kavşağında yolun karşına geçmeye çalışan yayaya aracın çarpmasının kaydedildiği görüntülerde, Madalyonlu kavşakta havanın yağışlı olması nedeniyle kamyon sürücüsü yanından geçen otomobile çarpması da görülüyor.

        Görüntülerde, ayrıca Doktor Mustafa Bey Meydanında otomobilin motosiklete çarpma anı, Taşvantepe kavşağına giren iki aracın çarpışması, Kıbrıs Meydanında trafik ışıklarında duran otomobile arkadan başka aracın çarpması da kameralara yansıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler