Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde kendisini müfettiş yardımcısı olarak olarak tanıtıp FETÖ/PDY soruşturması kapsamında etkin olduğunu öne sürerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

        İlçede yaşayan ve ağabeyi bir süre önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cahit E, ağabeyine yardım edeceğini söyleyerek kendisini müfettiş yardımcısı olarak tanıtan M.A'ya 3 bin lira verdi.

        M.A'nın aynı soruşturmadan Cahit E'nin eniştesini uzak tutmak için de 15 bin lira istemesi üzerine dolandırıldığını anlayan Cahit E, ilçe emniyet müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

        Şikayet üzerine operasyon düzenleyen ekipler, Cahit E. ile buluşma noktasında araçla gelen M.A'yı gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada önceden seri numaraları alınmış 2 bin lira ele geçirildi.

        Zanlının evinde yapılan aramada ise aralarında iş adamlarının da bulunduğu çok sayıda kişinin kimlik fotokopileri ile not kağıtları, mahkeme karar evrak fotokopisi ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler