Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO), İŞKUR'la istihdam desteklerinin anlatılacağı toplantılar düzenleyecek.

        ASO'dan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam çağrısı kapsamında düzenlenecek söz konusu toplantıların ilki 20 Şubat Pazartesi Ostim'de, ikincisi ise 21 Şubat'ta ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapılacak.

        İvedik OSB, Anadolu OSB ve Kazan'da gerçekleştirilecek toplantılarla istihdamın artırılması konusunda devlet destekleri detaylı şekilde anlatılacak.

        İlk grup toplantıların tamamlanmasının ardından, Akyurt, Polatlı OSB ve Şereflikoçhisar'da ikinci grup toplantılar gerçekleştirilecek.

        ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve İŞKUR Ankara İl Müdürü Ahmet Taşan'ın katılmasının planlandığı toplantılarda, iş dünyası derneklerinin temsilcileri de yer alacak.

        - En yüksek istihdam sağlayan ödül verilecek

        ASO, oransal ve sayısal olarak en yüksek istihdam artışı gerçekleştiren üyelerini ödüllendirecek. İki kategoride verilecek ödüller için, ocak ve mart ayları SGK bildirgeleri arasındaki istihdam artışı baz alınacak.

        Söz konusu ödüller, nisan ayı içinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler