Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü mensuplarınca bombalı aracın patlatılması sonucu şehit olan mahalle bekçisi İbrahim Kete ve 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın ailesine başsağlığı diledi.

        Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Erdoğan, 17 Şubat'ta, Viranşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesi'ne yönelik bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan bekçi Kete ile lojmandaki yavru kediyi doyurmak isterken evden çıktığı sırada şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın ailesine gönderdiği telgrafla taziyelerini iletti.

        Erdoğan, 18 Şubat'ta İzmir'in Foça ilçesinde bir gemide çıkan yangında dumandan etkilenen ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan er Hüseyin Karaca'nın ailesine de bir telgraf göndererek başsağlığı dileğinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler